Loading...

Aktiviteter & Utflykter

Du kan utan problem fördriva dina dagar här och ha en njutningsfull semester. Vill du kan du hyra cykel av oss, och förutom att sola, bada och fiska i trädgårds-ån så finns det naturligtvis också möjligheter att plocka svamp och bär i skogen. Vill barnen vara med och mata gårdens linderödsgrisar en morgon så går det också utmärkt.

Och, vill du hyra en båt för att fiska så ordnar vi självklart det med.

Dessutom finns massor att upptäcka i hela Olofströms kommun, så du kommer ha många stunder att minnas med glädje långt efter att din vistelse hos oss är till ända. Även grannkommunerna Karlshamn och Sölvesborg bjuder på mycket bad-, shopping- och upptäcktsmöjligheter inom en halvtimmes bilfärd. Blekinge är en populär fiskedestination, här hittar du ett stort utbud av både sportfiske och hobbyfiske. Det finns ett helt smörgåsbord av saker att välja från!

Natur och bad

Upplev Blekinges vackra stränder och skärgård.

Natur, bad och fiske

Östersjön med dess vackra stränder är bara 10 min bilfärd bort, och det finns bra variation på badplatser.

Utflykter skapar minnen

Vildmarksliv och naturnära upplevelser för hela familjen.

Shopping

Sport och shopping

Vill ni shoppa, bowla eller spela golf? Här finns alla möjligheter.

För den sportsugne finns två golfbanor i närheten (5 och 12 km), och bowlingbanor finns i Olofström. Dessutom är det vackra områden att jogga i, och det finns cyklar att låna för den som vill upptäcka närområdet. Är det en regnig dag rekommenderar vi varmt ett besök på Holjebadet, i Olofström. Där finns både vattenrutschkana och jacuzzi.

https://olofstromsbowling.com

https://olofstrom.se

Matbutiker finns det flera inom 10 min avstånd. ICA Maxi i Olofström är mycket välsorterad, och i Mörrum finns både ICA nära och Coop.

Närmsta städer för nöjesshopping är Karlshamn eller Sölvesborg, båda ca 25km bort. Önskas riktigt stort utbud så når du den stora gallerian C4, i Kristianstad, ca 40 minuters bilfärd från oss.

https://www.c4shopping.se

http://b4.boka-blekinge.se/

http://www.handelisolvesborg.se

Shopping

KONTAKT

Southern Sweden Holidays
Havagårdsvägen 30
293 93 Gränum, Olofström

E-post: info@swedenholidays.se

Följ oss på sociala medier

Southern Sweden Holidays