Loading...

Southern Sweden Holiday är perfekt för företag som vill ha arrangemang med personlig touch.

En avslappnad miljö med den kringliggande naturen främjar samarbete, och låter kreativiteten flöda fritt.

Istället för opersonliga konferensrum, erbjuder vi sällskap på upp till 10 personer att sitta samlade i bekväm hemmamiljö.

Wi-Fi finns tillgängligt, och självklart står fika och väntar på er vid ankomst. Vi står gärna för catering, men önskar ni medta egen mat och dryck, eller själva stå vid grillen på kvällen så går det naturligtvis lika bra!

Vid större sällskap erbjuder vi konferenslokalen i charmiga Villa Liljenborg, vid Jämshögsån. Miljöbytet skapar då ett tydligt slut för arbetsdagen, och lugnet infinner sig snabbt när det vankas god mat, varma bad och gemytlig gemenskap.

Vi ordnar allt efter era önskemål, och ni får garanterat en minnesvärd upplevelse. Vi har fler företag som återkommer just för att servicen och miljön här är så personlig. Varmt välkomna!

Våra företagspaket

Vi har några färdiga paket du kan välja mellan, men tveka inte att höra av dig om du vill justera något.
Vi är alltid flexibla!

Heldag på landet

Processutveckla företaget i lugn och rogivande miljö.

Ni anländer till dukat bord med kaffe och fika. Under dagen har ni egen tid i privat och hemtrevlig miljö, och vi fixar lunchen enligt era önskemål. Projektduk och kanon finns naturligtvis på plats, liksom den avkopplande omgivningen.

Priser fr. 3 000 kr

Konferens och avkoppling i ett

Samla styrelsen, arbetsgruppen eller hela företaget för både arbete och samkväm.

Vi förbereder så allt finns på plats, ni kan bara anlända och slå er ner vid kaffekoppen för att påbörja dagens arbete. Vi fixar självklart maten under dagen, och när arbetsdagen är slut står en varm tunna redo för er att koppla av i. Egen dryck kan medtagas för kvällen, och önskas övernattning finns det gott om sängplatser. Alternativt kan vi bistå med att köra personalen hem, så länge avstånden tillåter.

Priser fr. 4 500 kr

Vedeldad finsk bastu

Teambuilding

Det här blir dagen alla kommer att minnas!

Utöver att ni kan konferera i en miljö som främjar avkoppling och kreativitet, så ordnar vi med tävlingar i flugkastning, säckhoppning och andra enklare lekar som alla kan delta i. När vinnarna är korade, och förlorarna slickat såren kan alla samlas kring bad och bastu.
Mat och dryck under dagen och kvällen ordnas enligt överenskommelse. Vill några av er stanna över finns gott om sängplatser. Tillsammans med er syr vi ihop en perfekt vistelse!

Priser fr. 6 500 kr

Vedeldad finsk bastu

Allmän information

Under högsäsong, 1 juni – 30 september, hyrs husen vanligtvis ut veckovis med ankomst/avresa på lördagar. Undantag kan ibland göras. Övriga tider på året går det utmärkt att hyra färre dagar eller en helg, enligt överenskommelse.

Det finns överdrag på alla sängar men sängkläder och handdukar tillhandahålls av er, eller kan om så önskas bokas i förväg. Varje set om sängkläder och handdukar kan hyras för 150kr.

För allas trevnad har vi som regel att hålla ljudnivån nere mellan kl. 22.00 och kl. 08.00. Vissa undantag kan ske, men då enligt överenskommelse.

Önskar ni använda skor inomhus ber vi er ta med inomhusskor.

Vid övernattning ska husen lämnas i samma skick som vid ankomst, men det går också bra att köpa till städning av oss. Priser offereras efter förfrågan. Om ni har råkat ha sönder något, prata med oss så vi kan diskutera hur/om det ska ersättas.

Alla priser är exklusive moms.

Boknings- / avbokningsregler

Först när hyresavtalet är godkänt och din bokningsavgift mottagen är bokningen giltig och bindande. Vid bokning betalas 25% av totalsumman som bokningsavgift. Resterande summa ska vara Southern Sweden Holidays tillhanda 30 dagar innan ankomst. Om bokningen sker med kortare varsel än 30 dagar, förskottsbetalas hela beloppet direkt.

Vid avbokning med mer än 30 dagar innan planerad ankomst återbetalas hela beloppet, förutom en administrativ avgift på 1500 kr. Vid avbokning mindre än 30 dagar före planerad ankomst debiteras 50% av totalsumman. Skulle avbokning inkomma så sent som dagen innan, eller på ankomstdagen, sker ingen återbetalning.

KONTAKT

Southern Sweden Holidays
Havagårdsvägen 30
293 93 Gränum, Olofström

E-post: info@swedenholidays.se

Följ oss på sociala medier

Southern Sweden Holidays