Loading...

Vi skräddarsyr din vistelse!

Är det dags att fira någon som fyller år, eller kanske närmar sig släktträffen? Oavsett om ni är ett litet eller större sällskap så har vi utrymme för er. Vi skräddarsyr gärna och hjälper dig att forma din vistelse hos oss, precis så som du önskar att den ska vara. Ni väljer om ni bara vill komma för en kväll, hyra logi med självhushåll, eller om ni önskar full-service. Det går utmärkt att hyra under en helg, enstaka nätter, likväl som en hel vecka. Att sitta i badtunnan och njuta av en stjärnklar natt, på senhösten eller när snön ligger vit på tomten är en fantastisk upplevelse.

Våra paket

Välj ett av våra färdiga förslag, eller hör av dig till oss med dina önskemål! Flexibilitet är vår styrka.

Vedeldad finsk bastu

Bastu & Badkväll

Ni anländer vid överenskommen tid medan vi har eldat så både tunna och bastu är varma till ankomst.

Det enda ni behöver göra är att klä om och sjunka ner i vattnet. Ett hus där ni kan byta om och duscha finns förberett. Egen mat och dryck får medtas, och ni lämnar huset i samma skick som det var när ni kom.

Priser fr. 1 800 kr/sällskap

Vedeldad finsk bastu

Födelsedagsfest

Ni ser till att ”födelsedagsbarnet” finns på plats, och vi ordnar så att tårtan står och väntar på bordet vid ankomst.

Självklart ställer vi fram marschaller som lyser upp vägen till badtunnan på kvällen. Allt ljus på högtidspersonen! Ni har hela dagen att spendera som ni önskar, och vi håller gärna i underhållande tävlingar om vädret tillåter. Självklart löser vi catering för er, men om ni föredrar att ha egen mat och dryck med så går det utmärkt. Heldag med badtunna och bastu.

Priser fr. 3 500 kr/sällskap

Återhämtningsweekend

Har det varit en stressig tid, och du känner att ett par nätter i lugn och ro skulle vara balsam för själen?

Ja, då är det svårt att hitta något mer lämpat än att ta med dig familjen hit för en avkopplande helg. Eller kanske ska barnen lämnas hemma och ni åker iväg en helg med vänner där umgänge får stå i fokus, utan massor av folk som det normalt är på ett SPA.

Här kan ni ha en egen badtunna, boka bastun några timmar och bara njuta av lugnet. Önskar ni boka en behandling, ordnar vi detta privat i huset där ni bor. En helg som gör underverk för både kropp och själ!

Priser fr. 3 000 kr/sällskap

Samla vännerna

Är det dags för en helg där ni kan samla alla vänner och återuppleva minnen från svunnen tid?

Eller kanske är det bara grabbhelg, eller tjejgänget, som lämnar respektive och barn hemma för att ha en festlig kväll eller helg fylld med skratt och gemenskap där nya minnen skapas.

Vi välkomnar både mindre och större sällskap, och ni beslutar om ni sköter allt på egen hand, eller om ni vill ha vår hjälp med uppvärmning av tunnor, matlagning eller annat.

Priser fr. 3 000 kr/sällskap

Ett nyårsfirande du sent glömmer

Nyår är en tid då många är långlediga, och våra hus är stora nog för alla att få plats!

Ett perfekt tillfälle att samla kompisgänget, eller släkten, och njuta av det mest dyrbara som finns – tid tillsammans! Släpp stressen och anländ till ett varmt ombonat hus, där ni kan tillbringa kvällarna i den varma badtunnan med samtal till långt inpå småtimmarna om ni önskar. Dagarna erbjuder massor av utflyktsmöjligheter för att upptäcka närområdet, och naturen i sin vackra vinterskrud är en fröjd att njuta av.

Pris mot förfrågan

Allmän information

Incheckning sker tidigast kl. 16.00 på ankomstdagen, och utcheckning senast kl. 10.00 på avresedagen. Utanför högsäsong kan tiderna vara mer flexibla, fråga oss gärna så försöker vi vara så tillmötesgående som vi kan.

Under högsäsong, 1 juni – 30 september, hyrs husen vanligtvis ut veckovis med ankomst/avresa på lördagar. Undantag kan ibland göras. Övriga tider på året går det utmärkt att hyra färre dagar eller en helg, enligt överenskommelse.

Husen är inredda för självhushåll, men tänk på att ta med förbrukningsvaror såsom diskmedel, handtvål, kökshanddukar, toalettpapper m.m. Det finns överdrag på alla sängar men sängkläder och handdukar tillhandahålls av hyresgästen själv, eller kan om så önskas bokas i förväg. Varje set om sängkläder och handdukar kan hyras för 150kr.

För allas trevnad har vi som regel att hålla ljudnivån nere mellan kl. 22.00 och kl. 08.00. Vissa undantag kan ske, men då enligt överenskommelse. .

Husdjur är välkomna, men de får inte vistas i soffor och sängar. Vi ber er vara extra noggranna med städningen då det kan vara känsligt för ankommande gäster. Tänk också på att hundarna måste hållas under uppsikt och inte får springa fritt på tomten.

Önskar ni använda skor inomhus ber vi er ta med inomhusskor.

Innan avfärd ska husen lämnas i samma skick som vid ankomst. Det som ingår i slutstädningen är våttorkning av golv, och översyn såsom byte av sängöverdrag och putsning av enstaka fönster och lister m.m. så att huset är i skick för kommande gäster. Avresande hyresgäst ansvarar för att ytor är avtorkade, badrum och kök rengjorda, golv, mattor och soffa dammsugna och rena. Diskmaskinen ska vara urplockad och köksporslin återställt på sin plats. Om ni har råkat ha sönder något, prata med oss så vi kan diskutera hur/om det ska ersättas.

Boknings- / avbokningsregler

Först när hyresavtalet är godkänt och din bokningsavgift mottagen är bokningen giltig och bindande. Vid bokning betalas 25% av totalsumman som bokningsavgift. Resterande summa ska vara Southern Sweden Holidays tillhanda 30 dagar innan ankomst. Om bokningen sker med kortare varsel än 30 dagar, förskottsbetalas hela beloppet direkt.

Vid avbokning med mer än 30 dagar innan planerad ankomst återbetalas hela beloppet, förutom en administrativ avgift på 1500 kr. Vid avbokning mindre än 30 dagar före planerad ankomst debiteras 50% av totalsumman. Skulle avbokning inkomma så sent som dagen innan, eller på ankomstdagen, sker ingen återbetalning.

KONTAKT

Southern Sweden Holidays
Havagårdsvägen 30
293 93 Gränum, Olofström

E-post: info@swedenholidays.se

Följ oss på sociala medier

Southern Sweden Holidays