Loading...

Välkommen till vår anläggning som är på 10 000 kvm, omgiven av skog.

Vi erbjuder tre separata hus för uthyrning, och det är gott om utrymme emellan husen.

Alla hus är fullt inredda för självhushåll. Det finns utemöbler och grill, liksom personliga badtunnor för varje hus. Så ni kan lugnt koppla av utan att störas av grannarna. Det enda som ni får samsas om är den finska bastun, men det går utmärkt att boka tid för att få ha den ifred också.

Naturligtvis finns WiFi, så du kan streama din egen film om du har Netflix eller ViaPlay på din dator (HDMI sladd finns kopplad till TV). Ordinarie utbud på TV är annars tyska kanaler då detta har störst efterfrågan bland våra gäster.

VÅRA BOENDEN

Mitt bland grönskande bokskogar, med rikt djurliv inpå husknuten finner du denna fantastiska semesteranläggning där lugnet alltid är närvarande.

Exclusive House

Southern Sweden Holidays nya byggnad är klar!

Byggnaden kan användas som fest- och konferenslokal med plats för upp till 50 personer och även som semesterboende. Det finns 16 sovplatser på ovanvåningen.

Helt perfekt för Bröllop samt andra tillställningar. På hela anläggningen finns mer än 50 sängplatser.
Naturligtvis finns det flera badtunnor och bastu i härlig miljö.

Lanthus

Ett gediget gammalt svenskt lanthus med kamin och vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning.

Huset hade från början bara ett rum, och det är detta som idag är matsal och allrum. Numer har det byggts till och fått två våningar, och har idag plats för upp till 14 personer, fördelat på 5 sovrum. Dessutom går det utmärkt att dela av huset så att du får en tvårumslägenhet med eget kök och badrum för 4 personer, om ni är ett större sällskap som reser tillsammans.

Huset har två badrum med toalett och dusch, båda på bottenplan. Det finns både diskmaskin och tvättmaskin. Och, förutom den stora altanen som löper runt nästan hela huset, med utsikt över bäcken, finns det dessutom en altan på andra våningen. Detta hus är det enda som har ett fristående trädäck med två vedeldade badtunnor på. Gott om plats att njuta av bad och soliga dagar!

Relaxhus

Det här huset ligger längst in på tomten, med altan som löper från öster till väster runt huset, så sol finns från morgon till kväll.

Inredningen är ljus och fräsch. Huset byggdes 2012 och är ett tvåvåningshus med plats för upp till 12 personer. Det finns fyra separata sovrum på ovanvåningen med tre bäddar i varje, varav två är dubbelsängar. En extra säng på nedre plan finns också, för den som inte klarar trappor.

Fönster runt hela huset ger en härlig ljussättning, och utsikten från altanen över ån, bastun och skogen är helt magisk! Faktum är att du ser hela anläggningen från altanen, samtidigt som det är privat utan insyn. Direkt på altanen finns också badtunnan så det är enkelt att ha uppsikt över barnen som svalkar sig dagtid, likväl som att efter middagen glida ner i varmt vatten och titta på den stjärnklara himlen. Det blir en vistelse du aldrig glömmer!

Huset har två badrum med dusch och toalett. Diskmaskin finns.

Skogshus

Huset är nyrenoverat 2017 och både kök och badrum är moderna. Huset är väldigt hemtrevligt med öppen planlösning, och vedeldad kamin centralt placerad i allrummet.

Altanen löper runt nästan hela byggnaden, och ger möjlighet till både morgon och kvällssol. En av altandörrarna leder direkt till badtunnan som är placerad bakom huset, och avgränsad med staket för en mysig och privat atmosfär.

Både diskmaskin och tvättmaskin finns installerat, och det finns två toaletter. En på vardera våningsplan, duschen är på bottenplan. Det finns fyra sovrum, varav tre har dubbelsäng, och ett rum är inrett speciellt för barn.

Huset var det första boningshuset som fanns på anläggningen, och har tidigare varit privat bostad. Numer är det både tillbyggt och helrenoverat, och passar perfekt för familjesemester, eller om ni är ett sällskap av vänner som reser ihop.

Allmän information

Incheckning sker tidigast kl. 16.00 på ankomstdagen, och utcheckning senast kl. 10.00 på avresedagen. Utanför högsäsong kan tiderna vara mer flexibla, fråga oss gärna så försöker vi vara så tillmötesgående som vi kan.

Under högsäsong, 1 juni – 30 september, hyrs husen vanligtvis ut veckovis med ankomst/avresa på lördagar. Undantag kan ibland göras. Övriga tider på året går det utmärkt att hyra färre dagar eller en helg, enligt överenskommelse.

Husen är inredda för självhushåll, men tänk på att ta med förbrukningsvaror såsom diskmedel, handtvål, kökshanddukar, toalettpapper m.m. Det finns överdrag på alla sängar men sängkläder och handdukar tillhandahålls av hyresgästen själv, eller kan om så önskas bokas i förväg. Varje set om sängkläder och handdukar kan hyras för 150kr.

För allas trevnad har vi som regel att hålla ljudnivån nere mellan kl. 22.00 och kl. 08.00. Vissa undantag kan ske, men då enligt överenskommelse. .

Husdjur är välkomna, men de får inte vistas i soffor och sängar. Vi ber er vara extra noggranna med städningen då det kan vara känsligt för ankommande gäster. Tänk också på att hundarna måste hållas under uppsikt och inte får springa fritt på tomten.

Önskar ni använda skor inomhus ber vi er ta med inomhusskor.

Innan avfärd ska husen lämnas i samma skick som vid ankomst. Det som ingår i slutstädningen är våttorkning av golv, och översyn såsom byte av sängöverdrag och putsning av enstaka fönster och lister m.m. så att huset är i skick för kommande gäster. Avresande hyresgäst ansvarar för att ytor är avtorkade, badrum och kök rengjorda, golv, mattor och soffa dammsugna och rena. Diskmaskinen ska vara urplockad och köksporslin återställt på sin plats. Om ni har råkat ha sönder något, prata med oss så vi kan diskutera hur/om det ska ersättas.

Boknings- / avbokningsregler

Först när hyresavtalet är godkänt och din bokningsavgift mottagen är bokningen giltig och bindande. Vid bokning betalas 25% av totalsumman som bokningsavgift. Resterande summa ska vara Southern Sweden Holidays tillhanda 30 dagar innan ankomst. Om bokningen sker med kortare varsel än 30 dagar, förskottsbetalas hela beloppet direkt.

Vid avbokning med mer än 30 dagar innan planerad ankomst återbetalas hela beloppet, förutom en administrativ avgift på 1500 kr. Vid avbokning mindre än 30 dagar före planerad ankomst debiteras 50% av totalsumman. Skulle avbokning inkomma så sent som dagen innan, eller på ankomstdagen, sker ingen återbetalning.